3 aug. 2012

Review, Pictures, Swatches- Holika Holika Peach Girl BB Cream -❤My LoVe❤

 Aceasta BBcream  este de la o companie din Coreea numita Holika Holika. Holika Holika este un brand de cosmetice din Coreea de Sud, care a început în 2010. Marca are peste 60 de linii de produse de îngrijire a pielii si machiaj. În Coreea, există peste 30 de magazine care vând Holika Holika şi produsele lor sunt, de asemenea, disponibile în Thailanda şi Singapore. Desigur, am cumparat aceasta crema  de pe eBay, dar o puteţi găsi, de asemenea, si pe Amazon.com şi alte site-uri  online.
Ambalajul este un tub rotund înfăşurat cu un autocolant. In capacul cu filet are ascuns un blush  (care se poate folosi si ca glos) şi oglindă.
BBCream-ul   are un parfum usor, a piersici,nu curge dar nici nu e foarte groasa.se întinde bine pe fata.
Peach girl e in 2 tonuri : # 01  Light Beige si   # 02 Natural Beige.
Eu mi-am luat #02 Natural Beige, culoarea perfecta pentru mine. nici prea galben, nici prea roz, nici prea gri. e chiar un bej natural iar blush-ul e un piersiciu tare drăguț.
Eu am piele mixta ,predispusa la acnee cu porii dilatați,pistrui ,etc.,iar acest BBCReam
 din moment ce este gros, face o treaba buna  cu acoperirea(decolorări , alunite, pete maro, pete rosii .) si   reducerea porilor .
Acoperirea este medie spre mare(dacă aplicați 2 straturi) , hidrateaza bine si are SPF 37 PA++ , se adapteaza atât de bine pielii, incât nici nu stii ca e acolo ,nu este 100%, mata,are o ușoară  strălucire care oferă pielii un aspect natural,se păstrează bine intre 6-8 ore dupa care e nevoie de reaplicare sau pudra, eu nu fac nici una nici alta:))
Nu mi-a provocat iritați , coșuri sau altele,pentru mine e perfecta însă nu o recomand persoanelor cu piele uscata.
Pretul a fost de 9,15 $(13,58) si mi-a ajuns in 14 zile la Posta vamala.








Cum vi se pare?




Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

5 comentarii:

  1. Nu cred ca as mai putea trai fără BB cream-ul meu:)), provoacă dependenta:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai ce frumos ti-ai uniformizat tenul !

    RăspundețiȘtergere
  3. Clar, asa ceva mi-ar trebui si mie! Crema mea acopera super bine, dar se vede. :( Intr-un singur strat, si tot are aspect de masca... Asta de la Holika chiar ma tenteaza. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Urmeaza sa fac o comparatie intre cele 2 Holika si Skin 79 , atunci o sa vezi diferentele,mie personal skin 79 nu imi place,nu mi se potriveste in schimb Holika o iubesc .

    RăspundețiȘtergere

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by CrisLittleCorner | Blogger Template by Cris'