12 sept. 2012

Giveaway INCHIS:Back TO School cu Dr.Soleil si CriS Little Corner

Împreuna cu Dr.Soleil v-am pregătit o surpriza dar mai întâi vreau sa va spun cine sunt dr.solei.

Poate ca unele dintre voi nu ați auzit de dr.soleil deși e un brand romanesc infintat in 1991, o familie de medici romani împreuna cu un grup de farmacisti francezi au fondat Dr. Soleil – Produse Cosmetice.
au început timid, producand o gama de 6 produse, intr-un spatiu de doar 50 mp.
Dr. Soleil a fost primul producător privat, roman, de produse cosmetice. In plus, Dr. Soleil a fost primul producător roman de produse pentru protecție solara.
Produsele Dr. Soleil se bazeaza pe extracte vegetale naturale. Pe parcursul timpului au renunțat la substanțe precum parabenii, pentru a atinge o calitate superioara a produselor .

Dr. Soleil a pornit cu misiunea de a produce in Romania produse dermato-cosmetice bazate pe principii active naturale.
De-a lungul timpului, au fost focusati spre a educa consumatorul roman in a alege pe baza nevoilor individuale si a ingredientelor naturale, ignorand reclama, ambalajul.
Punctul forte al gamelor Dr. Soleil consta in calitatea produselor si in excelentul raport calitate-pret.
 Misiunea Dr. Soleil este de a ingriji orice tip de piele intr-un mod simplu si totodata sanatos.
Credem cu tarie ca E SIMPLU SA FII FRUMOASA!
Găsiți o gama variata de produse atât in supermaket-uri,farmacii . plafaruri independente, cât și ONLINE pe http://www.drsoleil.eu 


Si acum....GIVEAWAY...YAYYY
Pentru ca tot s-a început școala si știm ca noi fetele mai suferim din cauza acneei și sebumului excesiv sau piele sensibila ne-am gândit(împreună cu Dr.soleil)ca var fi de folos un set de îngrijire a pielii format din Gelul pentru curățarea fetei - Hydra Clear și Loțiunea purificatoare pentru ten acneic - Hydra Clear.
❀Pentru înscriere trebuie sa respectați următoarele regulii: Obligatoriu* 1.Like pagini de Facebook Dr.soleil si Cris Litlle Corner 2.Share pe Facebook concursului.(share-ul sa fie PUBLIC) 3.Sa răspundeți la întrebarea : Ati folosit vreun produs marca Dr.Soleil /ce produs va face cu ochiul? Toate produsele le găsiți pe site-ul http://www.drsoleil.eu/ 4.Sa urmariti blogul prin GFG Completați formularul:
Toate înscrierile vor fi verificate,cine nu a respectat condițiile va fi descalificat.
SUCCES!



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by CrisLittleCorner | Blogger Template by Cris'